63a0355AA45FD14 33DD 500C 16DC 2D8A7FFFF491U srijedu 07.06.2017 u dvorani Glazbene škole Dugo Selo održana je završna priredba Dugoselskih ritmičkih gimnastičarki.

U raskošnom programu koji je pripremila njihova trenerica Julija Jankova sve djevojčice, od predškolki do srednjoškolki, pokazale su što su cijelu godinu vrijedno radile te razgalile okupljenu publiku.

Za 40-ak djevojčica koje treniraju u rekreacijskom i natjecateljskom programu, grupnom i individualnom sa i bez rekvizita, ova sezona bila je iznimno uspješna što dokazuju odličja osvojena i u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu.

Te samozatajne, a u isto vrijeme izuzetno vrijedne i predane sportašice nadaju se da će od slijedeće sezone uspjeti dogovoriti korištenje stalnog i adekvatnog prostora koji im nužno treba jer to zaista i zaslužuju!

Ovim putem pozivamo i sve nove interesente da se od 9-og mjeseca priključe treninzima gimnastičkog kluba Nika jer gimnastika je bazičan sport temeljen na baletu, koji ne samo da oblikuje tijelo, već radi na motorici, koordinaciji i savršena je kombinacija sporta i plesa.

Čestitke svim djevojčicama, trenerici i roditeljima.

MMM