18471112 1320086714765337 1469723021 nD7A1C431 1E88 C6F3 9A06 23BE3128FB6EOve nedjelje u Dugom Selu je održano automobilističko natjecanje pod nazivom 6. Nagrada grada Dugo Selo - Memorijal Milivoja Obada 2017. u organizaciji Auto kluba Dugo Selo, uz suorganizaciju Auto kluba INA Delta.Natjecanje u ocjensko spretnosnim vožnjama otvorilo je sezonu "čunjeva" a održano je na gradskom parkiralištu u Ferenčakovoj ulici i bodovalo se za Prvenstvo Sjeverne lige, Otvoreno Prvenstvo Zagreba i Promotivno Prvenstvo grada Dugo Selo, gdje je bio omogućen nastup i nelicenciranim vozačicama i vozačima, te gostima iz susjednih zemalja naše regije.
Tako se i ove godine u sklopu Promotivnog natjecanja na startu pojavilo nekoliko vozača iz Bosne i Hercegovine iz Jajca, te je priredba opet imala međunarodni karakter.

U sklopu natjecanja Memorijal Milivoja Obada nastupilo je ukupno 38 natjecatelja i natjecateljica koji su morali odvoziti 5 različitih ispita spretnosti i dokazati svoje vozačke sposobnosti, a ukupni pobjednik i ove godine je Zlatan Dželilović iz Jajca, koji je ujedno i prošlogodišnji član AK Dugo Selo te viceprvak Hrvatske u ovoj disciplini.

U sklopu Prvenstva Sjeverne lige pobjedu je odnio križevčan Marko Palijan koji nastupa za AK Dubrava, dok je u kategoriji vozačica slavila Sandra Martić u svojoj Ford Fiesti iz AK Dugo Selo.

Osim rezultata najboljih, moramo pohvaliti odličnu organizaciju događaja gdje AK Dugo Selo pokazuje da stoji u samom vrhu klubova u Hrvatskoj i šire glede organizacije i održavanja ovakvog tipa manifestacija.

No red je da pohvalimo naše dugoselske vozačice i vozače koji su nastupili te ostvarili odlične rezultate, pa Vam donosimo i njihove plasmane:


Prvenstvo Sjeverne lige

Mario Petreković - 1. mjesto klase CHALLENGE
Sandra Martić - 1. mjesto vozačice
Dijana Kuprešak - 2. mjesto vozačice
Gian Karlo Ciglar - 2. mjesto juniori
Hrvoje Čižmek - 2. mjesto klasa 3
Ines Balić - 3. mjesto vozačice
Branko Balić - 3. mjesto klasa 3
Sven Škorić - 3. mjesto juniori i 3. mjesto klasa CHALLENGE
AK Dugo Selo - 3. mjesto klubovi


Promotivno Prvenstvo grada Dugo Selo
Antonio Potočki - 1. mjesto klasa 3
Antonija Korbar - 2. mjesto vozačice
Karlo Potočki - 3. mjesto klasa 3
Nino Gavranović - 3. mjesto klasa 4

 

AK Dugo Selo