p51200248A9A3D43 E44C C8E7 6950 37A8C534963CSvjedočili smo u Dugom Selu nesvakidašnjem predstavljanju knjige. Ovaj put autorica je mlada djevojčica/djevojka Natalija Boutana koja je u svojoj petnaestoj godini, a knjigu je napisla sa trinaest. Knjiga „Pustolovina života – Potraga za zvjezdanom mrežom“ objavljena je 2016. godine u izdanju Udruge Aldo iz Slavonskog Broda, koja se bavi promoviranjem i izdavanjem djela upravo najmlađih autora.


Natalija Boutana rođena je 2002. godine u Zaboku, s Teacher Collins sindromom. Živi u Velikom Trgovišću. Nije dozvolila da je medicinski problemi određuju kao osobu, te se uspješno socijaliziralča i tako ostvaruje svoje brojne talente i potencijale. Osim pisanja to su i talent za crtanje i pjevanje. Od malih nogu se bavi pisanjem - piše kratke priče i pjesme.
U uvodu u promociju, nakon uvodne riječi domaćina ravnatelja Gradske knjižnice Predraga Topića, ulomke iz Natalijine knjige čitale su osmašice OŠ Josipa Zorića Klaudia Kolgjeraj i Ana Marija Jeličić. O knjizi i samoj spisateljici potom je  govorio urednik knjige i predstavnik izdavača Ilija Matić. Naglasio je silan potencijal koji se krije u Nataliji, kao i u brojnim drugim mladim autorima koje podržava Udruga Aldo.
Natalija se predstavila također s nekoliko odlomaka iz knjige, te upoznalu većinom mladu publiku koji su glavni motivi i inspiracije poslužile za nastanak knjige (Bajaga, serije NCIS i Last Resort, film Kralj lavova 2), čime se lako povezala s mladima jer dijele slične interese.

Za kraj je pročitala i jednu svoju pjesmu te se tako iskazala i kao vrsna mlada pjesnikinja.