DVOSTRUKI MILIJARDER KRAPEC 2Gradska knjižnica Dugo Selo u sklopu svoje biblioteke "Terra sancti Martini" 2013. godine izdala je zanimljivu knjigu Marijana Krapeca "Dvostruki milijarder", koja je svoje prethodno izdanje u vlastitom izdanju i pod naslovom "ORD - Osobni rođendanski dar" imala 2010. povodom njegove 70 godišnjice života. Novo izdanje u proširenom i dorađenom izdanju je autobiografija autora, i to  ne baš bilo kakva.

Riječ je, po pisanju recenzenta Predraga Topića, "...o iznimno kvalitetnom tekstu koji bi zadovoljio mnoge estetske kriterije. Ali ni te kvalitete ne govore o tome koliko je tu duhovitosti, preciznih opažanja, posebno malih detalja koje često i ne primjećujemo. Pretočiti svoje cjelokupno životno iskustvo i stavove o mnogim stvarima, i to još uspješno začiniti na način kako je to pisac ove knjige uradio, zaista je čin svake hvale."
Budući da je gospodin Krapec velikim dijelom života vezan za Dugo Selo, ova knjiga je posvećena i našem gradu te je svakako vrijedna vašeg vremena i čitanja, a možete je potražiti u Gradskoj knjižnici Dugo Selo.

IMG 20170418 0001