1469776 223870124456955 1914829656 nGradska knjižnica Dugo Selo od ponedjeljka 16.siječnja 2017. radi prema novom radnom vremenu:

 Ponedjeljak – srijeda – petak 08:00-15:30 (pauza: 11:30-12:0)

Utorak - četvrtak 11:00-19:00 (pauza: 14:45-15:1) 

Prva i treća subota u mjesecu: 08:00-13:00

Između više od 70 000 knjiga, ovaj tjedan na policama vas očekuju i novi naslovi:

 

miDavid Nicholls: Mi - David Nicholls unosi duhovitost i inteligenciju koje su krasile njegov planetarno popularan bestseler New York Timesa, Jedan dan, u neodoljivo topao i ljudski, spretno ispričan novi roman o tome što održava brakove i obitelji na okupu – i o tome što se događa i što naučimo o sebi kada sve zaprijeti da će se raspasti.


 

djevojka iz nocnih moraKendare Blake: Djevojka iz noćnih mora - Jeziva i zastrašujuća, koliko je i romantična i tužna u isto vrijeme, ova knjiga nije obična priča o duhovima, već ćete o njoj razmišljati dugo vremena nakon što okrenete zadnju stranicu.


 

 

plaza od ruzinih laticaDorothy Koomson: Plaža od ružinih latica - U ovom psihološkom trileru autorica nam je nevjerojatnom snagom ispričala dramu dvoje ljudi na njihovom putu iz sreće u nesreću, bezbrojnim je nijansama opisala metamorfozu žene i majke u strašnim trenucima koji traže njezinu odluku. S mnogo strasti i snage prikazala je mračnu emocionalnu stranu svojih junaka u kojoj se gubi granica između krivnje i nevinosti.


rekvijemLauren Oliver: Rekvijem - Rekvijem je uzbudljivo finale bestselera New York Timesa, trilogije Delirij. Oliver nas kroz sjajnu akcijsku priču vodi kroz distopijske Sjedinjene Američke Države, svijet u kojem je ljubav zabranjena.


 

 

snjeguljica crvena kao krvSalla Simukka: trilogija Snjeguljica - Trilogija Snjeguljica (Crvena kao krv, Bijela kao snijeg, Crna kao ebanovina) postala je književni fenomen odmah nakon objavljivanja. Do sada su autorska prava prodana u više od 44 zemlje svijeta, a Sallina junakinja Lumikki Andersson postala je književna heroina koju čitatelji i kritika nazivaju novom Lisbeth Salander.


 

mileva einstein teorija tuge 300dpiSlavenka Drakulić: Mileva Einstein, teorija tuge - Slavenka Drakulić u romanu Mileva Einstein, teorija tuge oživila je genija i njegovu obitelj. Pred nama je iskrsnula opipljiva, stvarna, puna života, ali i depresije, melankolije i ljubavi Mileva, žena u kojoj se ogledaju sve uloge koje žene stalno i iznova podnose i s kojima se nose snažnije od bilo kojeg muškarca.Pripremio: B.Š.