p60102576F41FB00 2335 03C5 97E6 43785BD9BBF2Župan Stjepan Kožić podržao dr. Nenada Paniana


Posljednji predizborni skup, koji to i nije bio u nekoj formalnoj maniri, održao je kandidat za gradonačelnika dr. Nenad Panian na rukometnom igralištu pored  POU, u centru Dugog Sela. Uz glazbu benda "Vrijeme ljubavi" okupljeni su pjevali i plesali i time ispunili ovu zanimljivu večer u našem gradu. Politike se je kandidat za gradonačelnika dotakao tek u kratkoj pauzi u kojoj je kiša malo prekinula program, obratio se okupljenima i poželio im ugodnu večer, te predstavio specijalnog gosta večeri, župana Zagrebačke županije Stjepana Kožića. I župan se kratko obratio okupljenima, te izrazio nadu za dobru suradnju sa budućim gradonačelnikom i njegovim prijateljem Nenadom.

Naglasio je nekoliko najbitnijih projekata Županije bitnih za razvoj njenog istočnog dijela u kojima će suradnja sa Dugim Selom biti izrazito bitna, te iskazao i svoju osobnu potporu  dr. Nenadu Panianu na izborima. Iskoristio je priliku  te pozvao građanke i građane Dugog Sela da u nedjelju izađu na birališta u što većem broju i izaberu najbolje za njihov grad.


Nakon tog kratkog kišnog intermezza, program je nastavljen uz svirku i druženje građana do prije za to predviđenog vremena, a sve u ritmu glazbe, rashađenih napitaka, dobre vibracije i osmijehe na licima okupljenih.