P5160169Most nezavisnih lista predstavio je u Gradskoj vijećnici svoje kandidate za gradonačelnika i njegove zamjenike, te ljude s liste za Gradsko vijeće. Nenad Sedlar koji Most predstavlja na županijskoj listi, predstavio je goste te dao riječ kandidatu za gradonačelnika Ivanu Šajkoviću. On je naglasio da su glavne smjernice programa Mosta za bolje Dugo Selo privlačenje više sredstava iz EU fondova, radna zona Črnovčak, jednotarifna unija (HŽ-ZET-Čazmatrans) za bolju prometnu povezanost, te rješenje cestovnog prometa kroz centar i razvoj turizma putem etno sela na Martin Bregu.


Kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Petra Jurić uz prometnu povezanost i turistički razvoj najviše je istakla brigu za djecu i izgradnju vrtića, kao njenu užu specijalnost, jer radi kao odgojiteljica u vrtiću. 
Damir Foretić kao kandidat za zamjenika gradonačelnika, najviše se osvrnuo na svoju stručnost u obnovi i revitalizaciji kulturnih i građevinskih objekata, spomenika, te naglasio svoje višegodišnje iskustvo na tom području.


Skup su pozdravili i gosti. Ljubica Ambrušec, povjerenica Mosta za Zagrebačku županiju i saborska zastupnica u 8. i 9. mandatu, govorila je o svojim iskustvima iz Gradeca gdje je posljednje 4 godine načelnica, te ponešto o događanjima na državnoj političkoj sceni i trzavicama sa HSS-om i HDZ-om.
Kandidatkinja Mosta za županicu Zagrebačke županije Gordana Brcković govorila je o svom iskustvu iz Ivanića te iz izvršne državne vlasti kaso pomoćnice ministra gospodarstva, te brige za ljude i slušanje njihovih problema kao jedinog načina da se postigne rezultat.


Gost iz Zagreba, kandidat za zamjenika gradonačelnika Nedjeljko Marković govorio je o spoju zagreba i Zagrebačke županije u kojem će i Dugo Selo naći svoje mjesto i prosperitet u budućnosti.

P5160160

P5160163

P5160165

P5160167

P5160175

P5160177

P5160179

P5160169

P5160184