razglednice iz svijetaUskoro krećemo s novom rubrikom na našem portalu. Radni naslov rubrike je "Razglednice", a radi se o seriji tekstova Dugoselaca iz cijeloga svijeta koji nas upoznaju sa svojim životom i mjestima gdje žive nakon odlaska iz Dugog Sela i okolice.

Svjesni smo da se u proteklih nekoliko godina iz cijele Hrvatske, pa tako i Dugog Sela iselio znatan broj ljudi. Otišli su na put zbog svoje egzistencije, zbog ambicija ili pak zbog želje za upoznavanjem svijeta. Dakako, ima i onih sugrađana koji su već desetljećima u inozemstvu, dok su neki tek krenuli na svoj put. U tim raznim iskustvima, cilj nam je sakupiti što više njihovih priča, upoznati što više gradova, država i kontinenata.

Pozivamo i ovim putem sve te potencijalne dopisnike da nam se jave, a pozivamo i one koji poznaju i u kontaktu su s našim iseljenicima da ih obavijeste o našoj stranici i ovoj akciji, kako bi imali što više priloga sa što više strana svijeta.

Na nama koji ostajemo u Dugom Selu je da svoj grad čuvamo, da ga činimo sve boljim, kako bi i ti svjetski putnici dobili želju vratiti se u naš kraj i time naš grad učinili modernim i perspektivnim mjestom za život.